Ons kantoor

Dienstverlening op maat

Persoonlijk en onafhankelijk advies, laagdrempeligheid en jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening, dat zijn een aantal kernwoorden van onze dienstverlening. Iedere klant is uniek en daarom regelen we samen met u uw financiële zaken en verzekeringen. Dit doen we via een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur op kantoor of bij u thuis. Uiteraard kunnen we u ook telefonisch of online adviseren.

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze persoonlijke aanpak, uitgebreide service en producten van vooraanstaande verzekeraars tegen de scherpste premies.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.

3

Kwaliteit

Wij investeren continu in kennis van onze medewerkers en kwaliteit van onze organisatie. Ons kantoor is aangesloten bij verschillende keurmerk- en kwaliteitsorganisaties die hoge eisen stellen aan onze dienstverlening.

Dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. Daarin staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn onze leidraad. In de documenten maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Formulieren

Wij stellen als kantoor een aantal formulieren voor u ter beschikking. Deze formulieren kunt u ieder moment gebruiken. Een makkelijke en snelle manier om informatie met elkaar uit te wisselen. Neem gerust contact op, mochten er vragen zijn.

Spreekkamer

Persoonlijke aanpak

Triple Orange I&F is al meer dan 50 jaar actief voor particuliere klanten en MKB-ondernemers. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u als klant voorzien van een persoonlijk advies. Iedere klant en situatie is uniek. Wij willen al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijk advies geven.

Gemak bij u in de buurt

Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor, dus woont u in onze regio en wilt u een persoonlijk advies? Kom dan gerust bij ons langs, op ons kantoor. De deur staat altijd open!

Henri Bijl

Erkend financieel adviseur

Clarence Bijl

Adviseur schadeverzekeringen