Autoverzekering

Autoverzekering

Heeft u aan de wettelijk verplichte WA verzekering voldoende? Of wilt u liever de auto zo uitgebreid mogelijk verzekeren? Wij kunnen met onze vele dekkingsmogelijkheden uw autoverzekering naar uw persoonlijke wensen samenstellen.

Met een autoverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan anderen aanbrengt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om eventuele schade aan uw eigen auto te verzekeren.

WA, WA + Beperkt Casco of Volledig Casco autoverzekering?

Als u een auto aanschaft, bent u verplicht een WA verzekering af te sluiten. U bent verzekerd als u schade bij anderen veroorzaakt met uw auto en daarvoor aansprakelijk bent. U kunt uw autoverzekering uitbreiden met verschillende dekkingen, zoals schade door diefstal of zelfs schade aan uw eigen auto.

Wettelijke Aansprakelijkheid

WA + Beperkt Casco

Volledig Casco

Aanvullende dekkingen

Bij ons kunt u er uiteraard voor kiezen om uw autoverzekering uit te breiden met specifieke, aanvullende verzekeringen..

Bonusbeschermer

Als u de bonusbeschermer bij uw autoverzekering bijsluit, dan houdt u na een geclaimde schade in het volgende verzekeringsjaar dezelfde korting voor jaren schadevrij rijden. Let wel op dat u de speciale bonusbeschermer maximaal 1 keer per jaar kan gebruiken.

Ongevallen inzittenden

Bij een ongeval kunnen de bestuurder en passagiers van uw auto gewond raken en zelfs blijvend letsel oplopen. Deze aanvullende verzekering keert een vast bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden. Ook als de bestuurder verantwoordelijk is.

Schadeverzekering inzittenden

Met een schadeverzekering inzittenden zijn de bestuurder en passagiers van uw auto goed verzekerd voor zowel letselschade als schade aan hun bagage en kleding. Deze aanvullende verzekering keert na een ongeval een bedrag uit dat gelijk is aan de werkelijk geleden schade, ongeacht wie verantwoordelijk is. Ook passagiers kunnen aanspraak maken op de werkelijk geleden schade. U kunt kiezen om de SVI voor € 500.000,- of voor € 1.000.000,- af te sluiten.

Rechtsbijstand

Bij een schade in het verkeer is niet altijd duidelijk wie de schuldige is en wie aansprakelijk kan worden gesteld. Dus bewijst een rechtsbijstandverzekering bij problemen al snel zijn waarde. Een verhaal rechtsbijstandverzekering biedt u juridische hulp bij het verhalen van opgelopen verkeersschade. De uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor automobilisten biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een auto. Wij helpen u graag bij het kiezen van een geschikte rechtsbijstandverzekering.

Pechhulp

De pechhulpdekking zorgt ervoor dat u bij pech onderweg wordt geholpen en zo snel mogelijk weer mobiel bent. U kunt kiezen voor pechhulp in Nederland, maar ook voor pechhulp in heel Europa.

Beloning bij schadevrij rijden

Veilig en schadevrij rijden wordt beloont met een bonuskorting. Wanneer u in een volledig jaar geen schade claimt, bouwt u een schadevrij jaar op. Hoe langer u schadevrij rijdt, hoe meer korting u krijgt op de premie van uw autoverzekering.

Advies nodig voor uw Autoverzekering?

Bel voor persoonlijk advies: 0186 – 573949