Motorverzekering

Motorverzekering

Wanneer u een motor heeft gekocht, wilt u er uiteraard zeker van zijn dat u de beste motorverzekering afsluit. In dat geval bent u bij Triple Orange aan het juiste adres. Heerlijk, dat gevoel dat u zonder zorgen kan genieten van een mooie tourrit.

In Nederland is iedereen die in het bezit is van een motor verplicht om een WA motorverzekering af te sluiten. Daarmee verzekert u zich tegen de schade die u aan anderen aanbrengt. Daarnaast kun u ervoor kiezen om ook uw eigen motor te verzekeren.

Wettelijke Aansprakelijkheid

WA + Beperkt Casco

Volledig Casco

Aanvullende dekkingen

U heeft veel mogelijkheden bij het samenstellen van uw motorverzekering. Zo kunt u naast de drie basisverzekeringen kiezen voor een aanvullende no-claim dekking, rechtsbijstandverzekering, een ongevallenverzekering/schadeverzekering voor opzittenden, en een dekking voor pechhulp.

 

Motorverzekering met een aantrekkelijk korting

Veilig en schadevrij rijden wordt beloond! Hoe langer u schadevrij rijdt, hoe hoger de korting zal oplopen. Die korting op uw motorverzekering kan oplopen tot wel 80% van de premie.

Dus bent u opzoek naar een passende motorverzekering? Wij bieden deze mogelijkheid met uitstekende service en de scherpste premie.

Advies nodig voor uw Motorverzekering?

Bel voor persoonlijk advies: 0186 – 573949