Hypotheken

Hypotheek

Een nieuwe woning kopen of uw huidige woning verbouwen is iets leuks en spannends. Dit willen wij graag zo houden door de zorgen rondom de hypotheek zoveel mogelijk weg te nemen. Wij bieden u overzicht in de complexe wereld van hypotheekverstrekking. Omdat wij geen verplichtingen hebben bij hypotheekverstrekkers en banken, kunnen wij u van een onafhankelijk en objectief hypotheekadvies voorzien. 

De keuze voor een hypotheek is een belangrijke financiële beslissing die u voor een lange periode maakt. Tegenwoordig vindt de aankoop van een woning vaak plaats onder hoge druk, zeker in de huidige woningmarkt. Het bepalen van een passende hypotheek met de juiste maandlasten is daarom een belangrijke stap in dit proces. Wij kunnen u zo goed mogelijk ondersteunen en adviseren. Dit kan ook al voordat u gaat kijken naar een huis. Op deze manier kunt u een huis en hypotheek kiezen, passend bij uw persoonlijke financiële situatie. Bij de keuze van uw hypotheek is het belangrijk om niet alleen naar de laagste rente te kijken. Uw woonlasten worden namelijk ook bepaald door: uw gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen, uw fiscale positie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw ambities voor de toekomst.

Ook voor oversluiten na een rentevaste periode bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bekijken met u de huidige financiële situatie en zoeken hier het beste aanbod bij.

Wij geven u advies over de verschillende hypotheekvormen en uw mogelijkheden. En bekijken samen met u welke hypotheek het beste bij u past. Daarbij profiteert u nu van de laagste maandlasten en creëert u financiële mogelijkheden om straks uw dromen te realiseren. Wij adviseren u niet alleen, maar wij begeleiden de gehele hypotheekaanvraag van begin tot het eind.

Hypotheek voor starters

Uw eerste huis kopen is leuk, maar ook spannend. U moet over veel zaken nadenken en belangrijke beslissingen nemen. Wij helpen u graag op weg en leggen uit wat er bij komt kijken.

Hypotheek voor doorstromers

Heeft u een eigen koopwoning en bent u van plan om een ander huis te kopen? Dan moet u met meer zaken rekening houden dan toen u starter was. Bent u een doorstromer? Wij helpen u graag op weg.

Hypotheek oversluiten

Wilt u gaan verbouwen, is uw financiële situatie veranderd, loopt uw rentevast periode af of heeft u een hypotheekrente die hoger is dan de huidige lage rente? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Hypotheekvormen

Hypotheken zijn er in diverse vormen die ook nog eens met elkaar kunnen worden gecombineerd. Er is daarom altijd een hypotheek die bij uw financiële situatie past. Bekijk ook zeker de diverse hypotheekvormen en de actuele hypotheekrentes.

Kunt u als ZZP’er of ondernemer ook een hypotheek krijgen?

Dit is een vraag die we vaak krijgen: Kan ik een (goede) hypotheek krijgen als zzp-er of ondernemer? Jazeker! Het is alleen wel zo dat iedere hypotheekverstrekker weer op zijn eigen manier omgaat met dergelijke hypotheekaanvragen. Hierin zijn grote verschillen.

Wij als onafhankelijk hypotheekadviseur kunnen u uitgebreid toelichten welke hypotheekaanbieders op uw specifieke en op uw ondernemingsvorm het beste aansluiten.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Advies nodig voor uw Hypotheek?

Bel voor persoonlijk advies: 0186 – 573949