Inboedelverzekering

Inboedelverzekering

U wilt een goede inboedelverzekering, want uw huis staat vol bezittingen waar u aan gehecht bent. Van meubels tot kleding en van apparaten tot woonaccessoires. De inboedel vertegenwoordigt een behoorlijke waarde. Sluit daarom een inboedelverzekering af.

Met onze goede inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw waardevolle bezittingen door bijvoorbeeld brand, diefstal of waterschade.

 

Onderverzekering

Kies bij voorkeur een inboedelverzekering met garantie tegen onderverzekering. De waarde van je verzekering is daarmee altijd in orde. Ook als de waarde van uw spullen toeneemt. Met behulp van de inboedelwaardemeter verzekert u zich voor 5 jaar tegen onderverzekering.

En loopt de garantie tegen onderverzekering af? Dan zullen wij dit vroegtijdig communiceren zodat u nooit onderverzekerd bent.

 

Aanvullend: Kostbaarhedenverzekering

Soms worden kostbare bezittingen niet volledig gedekt door de inboedelverzekering, maar voor een maximum bedrag. Denk daarbij aan videoapparatuur, kunst, muziekinstrumenten en sieraden. g. De kostbaarhedenverzekering verzekert je spullen die boven de maximale waarde van de inboedelverzekering uitkomen. De kostbaarhedenverzekering zorgt er bovendien voor dat dure spullen ook onderweg / buitenshuis zijn verzekerd

Bent u opzoek naar een goede inboedelverzekering tegen een lage premie met uitstekende voorwaarden? Wij bieden u deze mogelijkheid.

Advies nodig voor uw Inboedelverzekering?

Bel voor persoonlijk advies: 0186 – 573949