Woonhuisverzekering

Woonhuisverzekering

Gaat u een huis kopen, dan heeft u een woonhuisverzekering nodig. Hiermee is uw woning verzekerd tegen schade. Daarbij horen ook bijgebouwen en zonnepanelen.

U moet er toch niet aan denken dat uw huis door een brand verwoest wordt. Of dat er tijdens een storm een boom op uw woning valt. Schades die kunnen oplopen tot in de duizenden euro’s. De woonhuisverzekering biedt uitkomst om niet in de financiële problemen te komen.


Onderverzekering

De premie voor de opstalverzekering is gebaseerd op de herbouwwaarde van uw woning. Dit is het bedrag om uw huis opnieuw te bouwen. Om er zeker van te zijn dat u niet onderverzekerd bent, kunt u gebruik maken van de herbouwwaardemeter. Aan de hand van een formulier wordt het verzekerde bedrag vastgesteld en heeft u 5 jaar garantie tegen onderverzekering. Dit voorkomt een lagere vergoeding bij een te laag verzekerd bedrag.


Voorkom onaangename verrassingen

Laat u goed adviseren wat wel of niet gedekt is. Niet alles is standaard meeverzekerd. Denk bijvoorbeeld aan het glas van uw woning. Daarom is het goed om met elkaar te bespreken wat wel en/of niet verzekerd is. Wij bieden u graag deze mogelijkheid.

Als u een hypotheek heeft afgesloten, bent u ook verplicht een opstalverzekering af te sluiten! Ook voor uw hypotheek kunt u bij ons terecht!

Bent u opzoek naar een goede inboedelverzekering tegen een lage premie met uitstekende voorwaarden? Wij bieden u deze mogelijkheid.

Advies nodig voor uw Woonhuisverzekering?

Bel voor persoonlijk advies: 0186 – 573949