Ongevallenverzekering

Ongevallenverzekering

Onverwachts gebeuren er veel ongelukken thuis, op weg naar het werk of in je vrije tijd. Een ongeval is helaas niet altijd te voorkomen. Een ongeval betekent schade aan uw gezondheid en in het slechtste geval nog erger. U kunt daar iets aan doen. Een ongevallenverzekering afsluiten!

Een ongevallenverzekering biedt dekking als u na een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijden. Een ongevallenverzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit als u door een ongeval blijvend letsel oploopt of komt te overlijden.

De gevolgen van een ongeluk kunnen enorme gevolgen hebben. In de eerste plaats lichamelijk en geestelijk, maar ook financieel. Na een ongeluk wilt u zich al helemaal geen zorgen maken over de financiële gevolgen daarvan. Met een ongevallenverzekering neemt u deze zorgen weg.


Gezinsongevallenverzekering

Een gezinsongevallenverzekering biedt inhoudelijk dezelfde dekking als een reguliere ongevallenverzekering. Bij een gezinsongevallenverzekering zijn ook uw partner en uw kinderen verzekerd. Mocht een gezinslid blijvend invalide raken of komt te overlijden, dan wordt er een vast bedrag uitgekeerd om de financiële gevolgen af te dekken.

Welke ongevallenverzekering voor u het beste is, hang af van uw persoonlijke situatie en wensen. Met uitstekende voorwaarden tegen een scherpe premie kunnen wij een ongevallenverzekering voor u afsluiten!

Advies nodig voor uw Ongevallenverzekering?

Bel voor persoonlijk advies: 0186 – 573949