Bootverzekering

Bootverzekering

Uw vaarplezier met uw boot beschermt u het beste met een bootverzekering. Met een bootverzekering bent u bijzonder voordelig uit. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger u korting. En als er wat gebeurt, kunt u altijd op ons rekenen.

U bent zuinig op uw boot, maar u kunt altijd ongewenst averij oplopen door schade bij anderen aan te brengen of zelf slachtoffer te worden van bijvoorbeeld diefstal.

Zodra u het water op gaat is een WA-verzekering voor uw boot verplicht. Deze verzekering dekt de schade die u toebrengt aan anderen.


WA, beperkt of volledig casco?

U kunt er ook voor kiezen uw WA-verzekering aan te vullen met een beperkte of volledige casco dekking. Hiermee verzekert u zich naast de schade aan anderen ook voor schades aan uw eigen boot als gevolg van onder andere storm, onweer, aanvaring, brand of diefstal.

Met een volledige of beperkte casco dekking zijn ook uw inboedel, trailer, volgboot en buitenboordmotor verzekerd.


Beveiliging van uw boot

In sommige gevallen komt u alleen in aanmerking voor een dekking als u preventiemaatregelen neemt om bijvoorbeeld brand of diefstal te voorkomen. Een SCM-goedgekeurd slot bij een buitenboordmotor is hier een voorbeeld van. Dit stellen verzekeraars op, omdat de criminaliteit de afgelopen jaren sterk is toegenomen.

Dus bent u opzoek naar een passende motorverzekering? Wij bieden deze mogelijkheid met uitstekende service en de scherpste premie.

Advies nodig voor uw Bootverzekering?

Bel voor persoonlijk advies: 0186 – 573949