Caravanverzekering

Caravanverzekering

Waar gaat u heen met uw caravan? Lekker naar het buitenland? Of blijft u toch liever in Nederland? Of heeft u een stacaravan vlakbij zee? Wat u ook doet, u wilt dat uw caravan goed verzekerd is. Met de caravanverzekering kunt u onbezorgd op weg. Deze verzekering is ook geschikt voor vouwwagens, aanhangwagens, stacaravans en trailers.

Zodra de caravan is gekoppeld aan de auto en deelneemt aan het verkeer, wordt de caravan gezien als verlengstuk van de auto. Mocht u met de caravan schade toebrengen aan een andere weggebruiker, dan valt dat onder de autoverzekering. Is de caravan niet gekoppeld aan de auto, dan kan de schade gedekt zijn op de aansprakelijkheidsverzekering.

U sluit een caravanverzekering af voor eventuele schade aan uw eigen caravan. Schades als gevolg van brand, storm, diefstal, lekkage en andere van buiten komende onheilen zijn meestal gedekt. Ook de inboedel van uw caravan is meestal verzekerd tegen de gevolgen van brand, diefstal en lekkage.


Groen kaart

In sommige landen is het verplicht om een groene kaart te hebben. Het is een bewijs dat de caravan is meeverzekerd op de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering van de auto. De groene kaart moet worden afgegeven door de verzekeringsmaatschappij van uw auto. Uiteraard gaan wij daar ook achteraan, mocht u een caravan bij ons willen verzekeren.

Bent u op zoek naar een caravanverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Wij bieden u deze mogelijkheid.

Advies nodig voor uw Caravanverzekering?

Bel voor persoonlijk advies: 0186 – 573949