Reisverzekering

Reisverzekering

Uw vakantieplezier en waardevolle spullen beschermt u het beste met een goede reisverzekering. Met een goede reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte gebeurtenissen tijdens uw vakantie. Wij verzekeren u graag op de manier die past bij uw persoonlijke reisstijl.

Gaat u vaker per jaar op vakantie? Dan is de doorlopende reisverzekering iets voor u. Zo bent u tijdens al uw vakanties en weekendtrips in Nederland of in het buitenland het hele jaar standaard verzekerd.

Gaat u één keer per jaar op vakantie of alleen af en toe een weekendje weg? In dat geval past de kortlopende reisverzekering het beste bij u.

Zowel de doorlopende als kortlopende verzekering kunt u zelf samenstellen aan de hand van een basisdekking met aanvullende dekkingen. Zo betaalt u alleen voor de dekking die u wilt.

 

Aanvullende dekkingen

Ongevallenverzekering

Een ongeval tijdens uw reis of vakantie kan zomaar gebeuren. Met de aanvullende ongevallenverzekering krijgt u een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval tijdens uw vakantie of reis.

Medische kosten

Komt u tijdens uw vakantie in een buitenlands ziekenhuis terecht, dan krijgt u te maken met onverwachte en vaak hoge medische kosten. Met deze aanvullende reisverzekering worden deze kosten vergoed. We gaan er dan wel van uit dat u in Nederland een zorgverzekering heeft.

Hulpverlening en vervoer

Op weg naar uw vakantiebestemming kunnen er situaties ontstaan die uw vakantie of reis vertragen of onmogelijk maken. Uw auto kan uitvallen waardoor vervangend vervoer nodig wordt. Met deze aanvullende verzekering heeft u recht op hulpverlening en worden onder andere de kosten van vervangend vervoer vergoed.

 

Kijk bij het boeken van een reis dus altijd goed naar uw verzekering. Is alles gedekt? Of moet ik nog een aanvullende dekking verzekeren? Wij geven tekst en uitleg om uw wensen in vervulling te brengen.

 

Uw reis- en annuleringsverzekering combineren

Uw reis kan om verschillende redenen niet doorgaan terwijl er wel al geboekt is. Een annuleringsverzekering biedt dan uitkomst. De annuleringsverzekering is op verschillende manieren af te sluiten, zodat die perfect past bij uw persoonlijke situatie. Wij adviseren u hier graag over.

Advies nodig voor uw Reisverzekering?

Bel voor persoonlijk advies: 0186 – 573949