Bestuurdersaansprakelijkheid

Bestuurdersaansprakelijkheid

Bent u bestuurder, commissaris of toezichthouder van een vennootschap? In dat geval neemt u als bestuurder beslissingen voor uw organisatie. Soms pakt zo’n beslissing verkeerd uit. En stelt iemand u aansprakelijk voor schade. Dan kunt u, als de onderneming door de rechter wordt veroordeeld, hiervoor als bestuurder aansprakelijk worden gesteld in uw privévermogen. Met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering dekt u dit risico af.

Ook voor een onbedoelde fout of voor illegale of onverantwoordelijke daden van uw medebestuurders kunt u als bestuurder aansprakelijk worden gesteld. In dat geval kan ook uw privévermogen worden gevorderd. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering verzekert u tegen dit risico en de juridische kosten die u in een dergelijke situatie moet maken.


Loopt u risico om als bestuurder aansprakelijk te kunnen worden gesteld?

Deze vraag kunnen wij pas beantwoorden als wij u hebben gesproken. Mocht het antwoord ‘ja’ zijn, dan kunnen wij u helpen met een uitstekende bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Mocht u dan toch als bestuurder aansprakelijk worden gesteld, weet u in elke geval zeker dat dit uw privévermogen niet aantast. Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Advies nodig voor uw Bestuurdersaansprakelijkheid?

Bel voor persoonlijk advies: 0186 – 573949