Vervoerdersaansprakelijkheid

Vervoerdersaansprakelijkheid

Heeft u een transportbedrijf en vervoert u goederen van anderen over de weg? Dan loopt u het risico dat u aansprakelijk wordt gesteld voor voor schade aan deze goederen tijdens transport. Met als gevolg een schadeclaim. Met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering verzekert u deze aansprakelijkheid.

De Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering verzekert de aansprakelijkheid van vervoerders voor schade aan andermans goederen tijdens transport. Denk aan verlies of beschadiging van de lading. Maar ook kosten door vertraging en schade die ontstaat door laden en/of lossen. Deze verzekering is voor bedrijven die het transport uitvoeren of regelen.


Vervoerderaansprakelijkheidsverzekering is geen goederentransportverzekering

Wij merken dat mensen de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering nog wel eens verwarren met de goederentransportverzekering. Wat is het verschil? Een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering is een aansprakelijkheidsverzekering voor wegvervoerders. Een goederentransportverzekering is een schadeverzekering voor inkopers en verkopers.

Wij adviseren u om een goede vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Vervoer met gevaarlijke stoffen maakt dat dringend noodzakelijk.

Advies nodig voor uw Vervoerdersaansprakelijkheid?

Bel voor persoonlijk advies: 0186 – 573949